Club Premier Aeroméxico

Gaudeix del programa de beneficis Club Premier Aeroméxico viatjant amb Cabify

• Per començar a acumular punts tant sols necessites descarregar l’App Cabify des de l’App Store o Play Store; crear un compte amb un correu, introduir el teu mètode de pagament i número telefònic.
  • Hauràs de registrar el número del teu compte Club Premier a l’opció PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ dins del teu perfil a l’App.
  • Una vegada registrat tant sols demana el teu cabify i comença a viatjar, així per cada quilòmetre que recorris, s’acumularan 1.5 Punts Premier.

Acumula 25 o més trajectes a partir del 1r de juliol fins el 31 del mateix mes i així podràs guanyar 1.500 punts Premier adicionals als que hagis acumulat durant els teus trajectes.

Més informació

FAQ

1.- Com i on puc ingressar el meu compte Club Premier a l’App de Cabify?

• Et convidem a veure a href="https://vimeo.com/203151802">el següent vídeo on es detalla cada un dels passos per registrar el teu compte

2.- No puc ingressar el meu número d’afiliació.

• a.- Estàs ingressant els 9 dígits del teu número de Club Premier?
      • Recorda que tots els números de Club Premier tenen 9 dígits.
    • b.- És la primera vegada que ingresses el teu número de Club Premier a l’aplicació Cabify?
      • Recorda que el teu número de Club Premier tant sols pot estar associat a un compte de Cabify / correu electrònic.

3.- Els meus punts no apareixen al meu compte del Club Premier.

• a.- Vas poder registrar el teu compte a l’aplicació Cabify sense problema?
        • Si no, torna a la secció 1 d’aquesta guia.
      • b.- Vas registrar el teu compte Club Premier i encara no acumules punts?
        • Assegura’t d’haver realitzat almenys un trajecte carregant el 100% al mètode de pagament enregistrat al teu compte Cabify i automàticament començaràs a acumular punts durant els següents trajectes.
      • c.- Has viatjat després d’enregistrar el teu número Club Premier a l’aplicació Cabify?
        • Els punts no són retroactius pel que tindràs que registrar el teu número de Club Premier abans d’iniciar el teu viatge. No s’acumularan si vas associar el número de Club Premier al finalitzar el viatge.
      • d.- És aquest el teu compte personal de Cabify o es un compte corporatiu?
        • Tant sols els comptes particular acumulen punts, no els corporatius.
      • e.- Has utilitzat alguna altra promoció durant la transacció?
        • Recorda que pots fer ús tant sols d’un benefici a la vegada, utilitza el bonus o acumula punts amb Club Premier.

4.- On puc veure els meus punts acumulats?

Si us plau, ingressa awww.clubpremier.com per veure el balanç dels teus punts.

5.- Quant tardaré en veure acreditats els punts al meu compte de soci?

En no més de 48 hores després de realitzar el viatge amb Cabify.

6.- Vaig realitzar aquest viatge amb algú més, els punts acumulats es divideixen entre els passatgers del recorregut?

Els punts s’enregistren tant sols al compte del titular des d’on es va demanar el servei.

Revisa els nostres termes i condicions aquí