Què és Cabify Star?

Cabify Star és la nostra manera de recompensar als nostre susuaris. Amb aquest programa de fidelització podràs accedir a múltiples beneficis: reduir els temps d’espera al sol·licitar un Cabify, aconseguir avantatges exclusius… Cabify Star només està disponible per a comptes personals, no corporatius.

No necessites inscriure’t a cap lloc per accedir. Si has viatjat 24 vegades amb nosaltres durant els últims 60 dies, et convertiràs automàticament en Cabify Star. Consulta el teu perfil a l’aplicació (tant a iOS com a Android) per descobrir si ja ets Cabify Star o quants viatges et queden per arribar a ser-ho.

Quins avantatges té ser Cabify Star?

Un dels principals avantatges de ser Cabify Star és la prioritat en el temps d’espera. És a dir, quan sol·licitis un Cabify en un moment d’alta demanda, se t’assignarà un conductor de manera més ràpida per a que tinguis que esperar menys temps. No necessites fer res diferent per a aconseguir-ho; l’assignació es farà automàticament.

A més a més, compartirem de forma exclusiva amb els nostres Cabify Star tant els beneficis a la nostra aplicació com amb altres marques. Si ja ets Cabify Star, estigues atent al teu email per mantenir-te informat de tots els avantatges que tenim preparats per tu.

*Cabify Star actualment només está disponible a Xile i Urugay