Com puc acumular Avios amb Cabify?

Avios és la moneda comú utilitzada pels membres de programes de fidelització d’Iberia Plus i British Airways Executive Club. Els Avios normalment s’aconsegueixen a través de la compra de bitllets d’avió o altres productes i serveis d’Iberia Plus i els seus partners; i es poden gastar en vols, estàncies en hotels, activitats d’oci i demés.

Cada vegada que viatgis amb Cabify et regalem 1 Avios per cada 1 km recorregut en les nostres categories Lite i Executive a Espanya, i 1 Avios per cada 2 km a Mèxic, Xile, Portugal i Brasil. A més a més, donarem un bonus de 400 Avios a cada client d’Iberia Avios que es descarregui l’aplicació de Cabify i que viatgi per primera vegada amb els nostres serveis Lite o Executive.

Aquesta promoció no és compatible amb els usuaris corporatius.

Per introduir el número de la teva tarjeta Iberia i obtindre Avios, només has d’entrar a l’aplicació i seguir aquests passos:

• Obre el menú prement sobre la teva foto de perfil, situada a la part superior esquerra de la pantalla. Recorda que necessites ser usuari individual (no corporatiu).
  • Prem de nou la imatge de perfil.
  • Selecciona Programa de fidelització i tria el teu.
  • Introdueix el teu número de soci del programa Iberia Plus o British Airways Executive Club (són 8 números, sense lletres)
  • Demana el teu Cabify i…comença a acumular Avios per cada quilòmetre que viatgis amb nosaltres!

Recorda que els Avios no es poden guanyar de manera retroactiva. De tal manera, que només obtindràs punts Avios pels viatges que realitzis una vegada seleccionat el programa de fidelització corresponent al teu compte Cabify. A més a més, has de tenir en compte que si realitzes un viatge utilitzant qualsevol descompte o promoció ofert per Cabify, no podràs acumular Avios.

Si vols consultar quants Avios tens, hauràs d’iniciar sessió al teu programa de fidelització d’Iberia o British Airways Executive Club. Recorda que els punts Avios guanyats amb Cabify poden trigar fins a 15 dies en mostrar-se.

*Aquest programa només està disponible a Espanya, Mèxic, Xile, Portugal i Brasil. No és compatible amb els usuaris corporatius. Consulta els termes i condicions aquí.