Preguntes freqüents: Iberia Plus y British Airways Executive Club

1.- No puc introduir el meu número d’afiliat.

• a.- Ha introduït els 8 dígits del seu número d’afiliat?

Si us plau, recordi que els números d’afiliat contenen 8 dígits.

• b.- És la primera vegada que introduei 8 el número d’afiliat a l’aplicació de Cabify?

Si us plau, recordi que el seu número d’afiliat només por ser associat a un correu electrònic / compte de Cabify.

2.- Els meus punts no apareixen al meu compte del Programa d’Afiliats.

• a.- Ha tingut algun problema al registrar el seu compte a l’aplicació de Cabify?
    • b.- Ha realitzat algun viatge una vegada registrat el número de Iberia Plus o British Airways Executive Club a l’aplicació de Cabify?

Recordi que els punts no són retroactius i no s’acumulen si ha associat el seu número d’afiliat una vegada finalitzat el trajecte.

• c.- Està utilitzant el seu compte personal de Cabify o el corporatiu?

Recordi que només els comptes personals acumulen punts, els comptes corporatius no n’acumulen.

• d.- Ha utilitzat un codi de descompte durant la transacció?

Recordi que només pot utilitzar un benefici alhora.

Programa valgut únicament a Espanya, Mèxic, Xile, Portugal i Brasil.

Si encara necessiteu ajuda, completeu el formulari següent: