Incidencies, problemes amb el viatge

El meu conductor ha premut el botó de "Pausa" de manera innecessària

El teu conductor té un botó de "Pausa" per si has de fer diverses parades durant un trajecte. Fer servir aquesta opció altera el preu del viatge. Si el botó de pausa és premut per error, tant pel conductor com pel passatger, et recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres. Així podrem tornar-te l’import cobrat de manera incorrecta.