Viatges llargs

Si vols utilitzar Cabify per a un trajecte de llarg recorregut, et recomanem que visitis la nostra pàgina de"Tarifes" per obtenir més informació. El preu i el número de quilòmetres varien en funció del país.

Informació regional addicional:

Colòmbia:

Per a trajectes fora de Bogotà, se’t cobrarà el servei d’anada i tornada amb un temps de cortesia de 4 hores d’espera al lloc de destinació. Consulta la nostra taula de Tarifes per obtenir més informació.

Espanya:

Tots els trajectes de més de 80 quilòmetres es consideren "Viatges llargs". El preu d’aquest viatge és el que apareix a l’aplicació i inclou tant el preu d’anada com el de tornada. Si un cop has arribat a la destinació vols aprofitar el viatge de tornada, hauràs d’abonar un import d’espera.

En cas de pernoctar una nit en un altre lloc, hauràs de pagar l’estada, el sopar i l’esmorzar del conductor.