Varien les tarifes a la nit, els cap de setmana o els festius?

Sí, les nostres tarifes poden variar a la nit, durant els caps de setmana, en període de vacances i en els trajectes a l’aeroport, a més dels viatges amb origen lluny del centre de la ciutat. Els preus per reserva també poden ser més alts que les sol·licituds immediates.

Per veure els nostres preus et recomanem que visitis la nostra pàgina web i seleccionis l’opció "Tarifes" situada a la part superior dreta. Un cop hi siguis, selecciona el teu país i la teva ciutat i, després, prem "Taula de tarifes".