Com puc pagar a Cabify?

A Cabify acceptem pagaments amb targeta de crèdit/dèbit o PayPal. Has d’introduir el mètode de pagament al teu compte d’usuari a través del web o l’aplicació. El pagament es formalitzarà quan acabis el viatge.

Per obtenir més informació sobre com introduir el mètode de pagament, fes un cop d’ull a Com afegeixo el mètode de pagament?

A més, a Lima i Santo Domingo disposem de l’opció “Cash”, amb la qual també podràs pagar amb diners en efectiu.

Des de Cabify et recomanem que, si viatges amb freqüència al estranger i vols seguir utilitzant els nostres serveis, associïs la teva targeta de crèdit o dèbit a un compte PayPal.

D’aquesta manera asseguraràs un pagament còmode i segur, ja que algunes entitats bancàries no accepten pagaments al estranger per motius de seguretat. El rebuig continuat de la teva targeta bancària pot ocasionar el bloqueig del teu compte Cabify, impedint que realitzis més viatges quan intentis sol·licitar el nostre servei.