No puc accedir al meu compte. Què puc fer?

Si tens problemes en iniciar sessió, pot ser perquè la contrasenya que estàs introduint és incorrecta. Fes clic a l’opció "He oblidat la contrasenya" i t’enviarem un enllaç per generar-ne una de nova.

També pot ser per una avaria de la teva connexió a Internet. Assegura’t que estàs en línia i torna-ho a provar.

Si malgrat això segueixes sense poder accedir al teu compte, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a resoldre el problema al més aviat possible.