Puc pagar en efectiu?

Lima i Santo Domingo són les úniques ciutats on acceptem pagament amb diners en efectiu. Per a això, has de seleccionar el servei "Cash" quan sol·licitis un Cabify.

A la resta de les ciutats, Cabify és un servei sense diners en efectiu. Pots pagar els teus viatges amb targeta de crèdit o dèbit o PayPal.

Per obtenir més informació sobre com introduir el mètode de pagament, fes un cop d’ull a Com afegeixo el mètode de pagament?