Cabify express (enviaments)

Com puc demanar un Cabify Express?

Si Cabify Express opera a la teva ciutat (comprova-ho a "A quines ciutats opera Cabify Express? "), pots sol·licitar-lo a través de l’aplicació o del nostre lloc web. Només has de seguir aquests passos:

• Obre l’aplicació o inicia sessió a través del nostre web.
  • Selecciona "Cabify Express" a l’hora d’escollir el teu vehicle.
  • Especifica el punt de recollida i el de lliurament.
  • Especifica els detalls del que s'envia: contacte a l'origen i lliurament, descripció del paquet, i altres instruccions per al missatger (no oblidis detalls com el número de porta i el pis, per exemple).
  • Confirma la comanda i... fet! Estarem de camí per recollir el paquet.

Pots enviar regals, paquets petits, documents i moltes altres coses. Però tingues en compte les limitacions de pes i mida, a més de l’àrea de lliurament segons la ciutat.