Com puc fer una estimació de preu?

Pots realitzar estimacions de preu de manera còmoda, senzilla i ràpida. A continuació t'expliquem com.

Des del web:

• Entra al nostre web.
  • Vés a l'apartat 'Sol·licita un Cabify'.
  • Introdueix els punts d'origen i destinació.
  • Selecciona el tipus de vehicle.
  • Indica si es tracta d'una reserva o un trasllat en temps real.
  • A l'apartat "Preu estimat" trobaràs el preu del trasllat de punt a punt.

Des de les apps:

• Obre l'aplicació mòbil.
  • Indica un punt d'origen amb la busca o tecleja l'adreça.
  • Si es tracta d'una reserva, indica la data de partida a la icona del calendari ubicat a la part superior dreta de la pantalla.
  • Si es tracta d'un servei en temps real, prem el botó blau.
  • Indica una adreça de destinació.
  • Una finestra emergent de color negre et mostrarà el preu del trasllat de punt a punt.