Pot esperar-me el conductor a la sortida del vol amb un cartell amb el meu nom?

Sí, cap problema. Si vols que el conductor t’esperi a la sortida del vol amb un cartell, només cal que li enviïs un missatge quan facis la reserva del teu Cabify (vegeu "Com puc comunicar-me amb el conductor?").

Et recomanem que facis la reserva amb cert marge de temps, així podrem preparar el cartell. Aquest servei no té cap cost addicional o suplement, només es cobrarà si el temps d’espera supera els 5 minuts de cortesia.