Puc comunicar-me amb el conductor?

Sí, és clar. És molt senzill i pots fer-ho quan demanes un Cabify immediat o quan fas una reserva.

Quan demanes un Cabify immediat a través de l’app:

• Després de triar el punt d’origen, prem "Pas següent". A continuació veuràs un espai on posa "Missatge per al conductor". Prem-lo i podràs comunicar-te amb el teu conductor.

Reserva a través de l’app:

• Primer selecciona la data i, després, introdueix el punt de recollida i el cotxe que vols. Quan hagis confirmat aquests passos, veuràs una pantalla amb un resum final de la reserva. Aquí veuràs un espai on escriure al conductor.
  • D’altra banda, si vols escriure al conductor en una reserva ja realitzada, selecciona "Reserves actives" al costat esquerre del menú. Aquí veuràs un petit espai on pots escriure qualsevol cosa que necessitis.

Sol·licitar un Cabify immediatament o fer una reserva a través del web:

• Ves a l’opció "Trajectes". Just a sota del preu estimat, prem "Missatge opcional per al conductor". Aquest procediment és vàlid tant per a reserves com per a sol·licituds immediates.