L'aplicació no m'ubica correctament, què puc fer?

Si fas servir Android, pots triar com obtenir la teva posició. Vés a 'Configuració' -> 'Localització' i selecciona el mètode que prefereixis. El GPS és més precís, però consumeix més bateria, mentre que usar xarxes mòbils o WIFI és menys precís i té un menor consum.

Si ets usuari d'iPhone, primer has d'estar segur que permets que la nostra app pugui usar la teva localització. Per a això, vés a 'Configuració' -> 'Privadesa' -> 'Serveis de localització' i assegura't que la localització està activada i permesa a la nostra aplicació.