Puc rebre factures al correu electrònic?

Sí, tots els usuaris que introdueixen les seves dades fiscals o les de les seves empreses rebran factures. Per a això cal que:

• Entris al nostre webi iniciïs la sessió.
  • Premis "Compte" al costat esquerre de la pantalla i seleccionis "Dades d’empresa".
  • Introdueixis el teu identificador fiscal i la informació sol·licitada i premis "Desa".

Les empreses poden contactar amb el seu gestor de comptes de Cabify per canviar la freqüència de l’enviament (pots triar entre cada 7 o 15 dies). La facturació varia lleugerament en funció del país:

Espanya

Tots els usuaris, siguin autònoms o empreses, que introdueixin les dades fiscals (NIF), rebran mensualment per correu electrònic les factures sol·licitades.

Méxic

Les factures s’envien a diari a tots els usuaris que hagin introduït les dades fiscals.

Equador, Perú, Panamà y Portugal

Les factures s’envien mensualment a tots els usuaris que hagin introduït les dades fiscals.

Brasil, Còlombia, Xile, Argentina, R. Dominicana i Uruguai

En aquests països, de moment, no podem enviar factures. Estem treballant per millorar el nostre servei. No obstant això, si necessites que t’enviem factures, contacta amb la teva oficina local de Cabify.