Per què són necessaris tots els permisos a l’app d’Android?

Tots els permisos que et demanen són necessaris perquè l’aplicació funcioni correctament. A continuació te’ls expliquem amb detall.

• Identitat: és necessària per poder crear un compte d’usuari a Cabify-
  • Contactes: Es fa servir per facilitar l’enviament d’invitacions als teus contactes.
  • Ubicació: necessària per conèixer la teva posició i que el teu Cabify arribi a recollir-te.
  • Telèfon: serveix per comunicar-te amb el conductor en cas d’incidència.
  • Fotos/fitxers multimèdia: per poder triar l’avatar d’usuari.
  • ID de dispositiu i dades de trucada: facilita el procés de registre.

Altres permisos:

• Rebre dades d’Internet/accés complet a la xarxa/veure connexions de xarxa: Cabify necessita connexió a Internet per funcionar.
  • Utilitzar comptes de dispositiu:serveix per gestionar el teu compte de Cabify.