Puc afegir més usuaris al meu compte?

Sí, és clar. Si vols afegir més usuaris al teu compte, només has de seguir aquests passos tan senzills:

• Entra al nostre lloc web i inicia la sessió.
  • Selecciona "El meu compte" al costat esquerre de la pantalla i baixa fins a la secció "Usuaris".
  • Selecciona "Afegeix usuari".
  • Omple la informació del nou usuari i prem "Desa".

Si vols pagar els trajectes per a aquest nou usuari, vés a la secció "Detalls de pagament". Després prem "Edita" i tria l’opció "Compartit amb empresa". Per acabar, prem "Desa". Si el nou usuari no introdueix un mètode de pagament propi, els seus trajectes es carregaran a la targeta compartida.