Què és Cabify?

Cabify és la manera més senzilla i segura de moure’t per la ciutat. Posem a la teva disposició diferents tipus de vehicles amb conductor privat i t’oferim tot el que necessites per gaudir del viatge: un bon conductor, un cotxe d’alta gamma, aigua i, fins i tot, la teva selecció musical.

Pots realitzar sol·licituds immediates o reserves a través de la nostra aplicació (Android o iOS) o al nostre lloc web.