Com puc demanar un Cabify?

Un cop t’hagis baixat l’app (Android o iOS) i t’hagis registrat, segueix aquests passos:

• Selecciona el punt de recollida movent la busca sobre el mapa o teclejant l’adreça.
  • Utilitza el botó situat a la part superior dreta si vols fer una reserva en comptes de demanar un Cabify immediat.
  • Selecciona el tipus de vehicle a la part inferior esquerra.
  • Prem el botó de confirmació de la part inferior dreta per passar a la pantalla amb el resum del trajecte.
  • Escriu l’adreça de destinació si vols saber el preu estimat per endavant.
  • Prem el botó de confirmació i el teu conductor vindrà a recollir-te.

I ja està! Gaudeix del viatge!