Com cancel·lo un trajecte?

Un cop hagis demanat un Cabify, pots cancel·lar-lo a través de l’aplicació o del nostre lloc web. La manera de cancel·lar els teus viatges varia segons si es tracta d’una sol·licitud immediata o d’una reserva.

Si el conductor es troba en camí:

• Si has de cancel·lar un viatge immediat i el conductor ja es troba en camí, pots fer el següent:
    • A l’aplicació, prem "Cancel·la viatge", situat a la part inferior de la pantalla.
    • Al web: inicia sessió amb el teu compte i prem "Trajectes", situat al costat esquerre de la pantalla. Després, tria l’opció "Trajectes actius" i selecciona el viatge que vols cancel·lar.

Si és una reserva:

• A l’aplicació:
    • Obre el menú situat a l’esquerra de la pantalla (prement la teva foto de perfil).
    • Prem "Reserves".
    • Tria la reserva que vols cancel·lar i prem "Cancel·la reserva".
  • Al web:
    • Inicia sessió a través del nostre lloc web.
    • Prem "Trajectes" i selecciona "Reserves".
    • Selecciona la reserva que necessites cancel·lar i prem "Cancel·la reserva".