Puc aconseguir crèdit Cabify convidant amics?

Sí, és molt fàcil. Convida els teus amics a usar Cabify i obtindreu crèdit tots dos.

A les apps:

• Entra a l’app si no ho has fet ja.
  • Prem el menú i entra a l’opció "Convida amics".
  • Envia invitacions als teus amics a través de les xarxes socials o el correu electrònic.
  • Els teus amics obtindran un descompte per al proper trajecte en Cabify.
  • Quan el teu amic faci servir la invitació en el primer trajecte, rebràs el mateix descompte per al teu proper trajecte en Cabify.

Al web:

• Entra al nostre web.
  • Prem ‘Invitacions’.
  • Envia invitacions a través de les xarxes socials o el correu electrònic.
  • Els teus amics obtindran un descompte per al proper trajecte en Cabify.
  • Quan el teu amic faci servir la invitació en el primer trajecte, rebràs el mateix descompte per al teu proper trajecte en Cabify.