Com creo un compte a Cabify?

Pots crear un compte des de la nostra aplicació (baixa-la aquí: Android o iOS) o des del nostre lloc web. Només cal que premis el botó “Registre” i omplis les teves dades personals.

Informació regional adicional:

Espanya:

• Per una exigència de la Direcció General de Transport, a partir d'ara ens cal saber el DNI quan viatgis amb Cabify. Com sempre, aquesta informació la guardarem de manera segura i només serà utilitzada per garantir la seguretat del teu viatge.